ОСТАННІ НОВИНИ:

Корукція у ВОЗ заперечує пандемію?

28 листопада 2009 р.

Датська газета Інформатіо, посилаючись на корукційні зв'язки ВОЗ і виробників вакцини, посіяла недовіру до існування реальної пандемії каліфорнійського грипу. В Росії і Україні засоби масової інформації поширили висновки датських журналістів, додаючи новенького популярній темі грипу Н1N1. Стомленні від паніки люди і частина звиклих вірити в бажане, що доведено не одними виборами, сприйняли інформацію про "фальшиву загрозу свинячого грипу" як ймовірну правду.

Влада в Україні і окремі політики, які є кандидатами в Президенти, й без датських підозр спочатку замовчували, а потім применшували значення епідемії. Боротьба з епідемією була і є для українських політиків зайвою витратою коштів. На початкових етапах і під час "друзі фармацевтів" лобіювали і робили усе щоб офіційною думкою влади було невизнання епідемії. Водночас не перешкоджали поширенню епідемічних показників надзвичайних смертей. В паніці, яка виникла і підживлювалась двоякою інформацією, люди скупили безліч непотрібних лікарських препаратів. Пройшло неприпустимо багато часу доки єдині діючі ліки від A H1N1 озелтамівір і занамівір стали загальновідомими в Україні.

Статті Інформатіо, які наводять на думку, що пандемія-вигадка зацікавлених виробників вакцини, деякою мірою допомагають замітати сліди українським нечесним фармацевтам. Різниці між підозрюваними Інформатіо, які володіють вакциною A H1N1, і українськими, які її не мають, немає в наживанні на паніці. Перші свій куш зривають з поінформованих з працюючих на своїх громадян держав про існування певної вакцини і ліків від Н1N1, а другі-на непоінформованості і штучному заплутувані малорозвинутих країн, до яких і відноситься Україна.

Відділяючи випадок "світових персонажів" з матеріалів датської газети, варто підмітити що аргументи, які наводяться, цілком схожі з українськими заперечувальниками епідемії каліфорнійського грипу. Розвиток статті Інформатіо починається з констатації 6-ох тисяч смертей від Н1N1 за рік в порівнянні з 500-тисячами в наслідку звичайного сезонного грипу. На основі цього журналісти запитують: "чому ВОЗ об'явила пандемію?" Далі-викривають осіб відповідальних за офіційне проголошення пандемії від імені ВОЗ в отриманні зарплатні як працівники виробників вакцини проти каліфорнійського грипу.

Мільярдні суми коштів про які йдеться при закупівлі вакцини не виключають описаного варіанту і роблять його досить ймовірним. Проте чи заперечує це існування пандемії? Корукційні зв'язки виробників вакцини і працівників ВОЗ можуть відноситись до сфери яку компанію визнати здатною до виробництва якісного препарату. Не секрет, що заводів, які могли б випускати вакцину в світі існує багато. Але без рекомендацій ВОЗ-це пуста трата ресурсів, якщо хтось хоче продати вакцину на експорт.

Дані дитячої смертності в США від каліфорнійського грипу A H1N1 за період 20 квітня-14 листопада у 171 порівняно з 28 невстановленого виду грипу і 1 сезонного диктують інше ставлення до пандемії. Початковий аргумент про 6-ть тисяч в такому разі не спрацьовує. Крім того цю цифру не можна вважати правильною через той факт, що в багатьох країнах точне встановлення виду грипу, що став причиною смерті неможливе. Запереченням пандемії (епідемії) разом з корукцієї, яка розвинулась на її основі, усунеться і спротив вірусу. Нащо тоді медицина, її глобальна взаємодія? Боротьба з корукцією не повинна жертвувати людьми, які втрачають при епідемії цінніше ніж гроші-життя.


Додаток

Статті в Інформатіо:

Mystisk ændring af WHO's definition af en pandemi

Stærk lobbyisme bag WHO-beslutning om massevaccination

перекладені Google Translate:

Таємничі зміни у ВОЗ до визначення "пандемії"

Сильне лобіювання за резолюцією ВООЗ з масової вакцинації
Відзначити цю статтю :

Дописати коментар

Дотримуйтесь етичних норм спілкування.

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2012-2013. Коментар - All Rights Reserved
Base Template created by Creating Website
Modify design Taras Savchuk