ОСТАННІ НОВИНИ:

Асоційоване членство України в ЄС-провал Ющенка і Тимошенко

30 листопада 2009 р.


Проєвропейські гасла і відвертий курс на євроінтеграцію України помаранчевих політиків Ющенка і Тимошенко в результаті владної діяльності віддалили Україну від Євросоюзу. А європейські перспективи зробили ще більшою казкою. Дата обіцяного підписання угоди про Асоціацію з ЄС 4-го грудня 2009 розкриє брехню українських політиків. Далека від стандартів Євросоюзу Україна не помітила різниці між проєвропейськими і проросійськими кандидатами, які по черзі збагачувались при владі.

Переддефолтна Україна з зруйнованою економікою і політичною безвідповідальністю, з обезнадієними людьми не вписується в перелік дійсних Асоційованих членів Європейського Союзу: Албанії, Хорватії, Ліхтенштейну, Монтенегро, Норвегії, Сан-Маріно, Сербії, Турції. Ющенко і Тимошенко також нічого не зробили для усунення зовнішньої протидії визнанню і успіхам України Росією. Працею над асоціацією у них називається словесна реклама самих себе і міжусобна політична боротьба.

Президентські вибори, які набирають обертів, не залишають шансів побачити спільну позицію Президента і Прем'єра, чого хоче ЄС. В Брюсселі розуміють, що міжусобна боротьба дискредитованих двох колишніх лідерів Майдану-це перемога Януковича. Ставити на невдах Євросоюз не збирається. Почекає на вирішення питання-з ким він матиме справу через півтора місяці з часу 4 грудня.

Підписана з величезними обмеженнями України, порівняно з іншими, чи зовсім відкинута ЄС угода про асоціацію, як і доля країни, не хвилює українських політиків. Конкуренція за зручніше місце в українській владі важливіша. Для електорату завжди знайдеться виправдання. Провалена угода про Асоціацію не виняток. "Ви достойні повноцінного членства в Євросоюзі"-скажуть нам. І вознесеться електоральна пиха, забувши, що ті самі люди називали шлях про підготовку до Асоціації надзвичайним успіхом і необхідністю для країни.
Відзначити цю статтю :

Дописати коментар

Дотримуйтесь етичних норм спілкування.

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2012-2013. Коментар - All Rights Reserved
Base Template created by Creating Website
Modify design Taras Savchuk