ОСТАННІ НОВИНИ:

"Свобода" не дякуватиме держслужбам за прибирання снігу

18 березня 2013 р.



Фракція ВО Свободи у Львівській облраді вимагає звіту за "катастрофу" та незмогу прибрати березневий сніг державними службами. Депутати незадоволені і обурені що міжнародна траса Київ- Чоп була непроїзною і взагалі допомога мовляв надавалась не як потрібно. Замісь пропозицій покращення реагування та обговорення можливих заходів запобігання раптовим сніговим навалам та відзначити простих рятівників "Свобода" хоче повимигати і попитати дежслужбовців.

Навряд чи зі свободівським критиканством згодні тисячі людей витягнутих МНС-никами з снігових заметів утворених за день місячною нормою опадів. Зокрема пацієнти швидкої допомоги та пасажири з дітьми, які не їздили по міжнародній трасі, а потрапили в сніговий полон на звичайних дорогах.

Заява депутатів свободівців по бажанню заслухати і притягти до відповідальності за "допущені помилки" виглядає дивною на фоні діяльності львівської облради повністю зосередженої тільки на вшануваннях і нагородженнях справді достойних українців. Що зробила сама облрада для попередження "помилок" і "недопущення катастрофи"? Чи цікавилась взагалі станом МНС, наявності техніки, людей їх зарплат і мотивацій?

Очевидно що спроба попіратись опозиційно будучи частиною влади недоречна і незаслужені звинувачені швидше всього зашкодять самій партії "Свобода".

Відзначити цю статтю :

Дописати коментар

Дотримуйтесь етичних норм спілкування.

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2012-2013. Коментар - All Rights Reserved
Base Template created by Creating Website
Modify design Taras Savchuk