ОСТАННІ НОВИНИ:

Ні пройти ні проїхати. Західну Україну замело

15 березня 2013 р.



Дорожне сполучення в Західній Україні паралізоване березневим снігом. Заметіль намела де-не-де до 1,5-2 метрів снігу та триває безперервно цілу добу на більшості території Західної України.



Львівська міська рада відзвітувала про вихід 90% автопарку громадського транспорту на маршрути. Проте визнає проблеми з непрохідними вуличками та недовезенням пасажирів до кінцевих зупинок через зняття автобусів з маршрутів.



Тернопіль визначив 3-и першочергові маршрути на які кинуть основні сили очисної техніки для запезпечення нормального руху. Водіям порадили не виїжджати без потреби. Міська влада полегшила й долю маленьких пішоходів оголосивши вихідний день у школах.



Івано-Франківськ виділить 30 тисяч з резервного фонду на очищення доріг від снігу. Рятувальники Франківської області безперервно когось витягають зі снігових заметів.



Рівненські тролейбуси через намерзання льоду на електротрасах залишились стояти в ангарах.



На даний час дорожне сполучення між областями Галичини неможливе.

Міністерство інфраструктури(транспорту) України поки спокійне за ситуацію, покладаючись на 1,5 тисяч очисної техніки та біля 3000 тисяч працівників кинутих на звільнення доріг.



На 2-гу годину дня 15 березня сніг продовжує падати гонимий вітром...


Відзначити цю статтю :

Дописати коментар

Дотримуйтесь етичних норм спілкування.

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2012-2013. Коментар - All Rights Reserved
Base Template created by Creating Website
Modify design Taras Savchuk