ОСТАННІ НОВИНИ:

Офіційно неофіційний Герой України Степан Бандера

17 січня 2011 р.

Сьогодні вони забирають звання справді Героя України в Степана Бандери,
Завтра вони забиратимуть наше життя, як це робили їх батьки з нашими.

Напівскасований Указ Президента про присвоєння звання Героя України Бандері одночасно з образою українців підросійською владою ще раз ствердило велич нашого Героя. Він й далі живий символ боротьбі українців за самостійність, який безнастанно намагаються знищити кремлівські руки. Київсько-донецькі безрідні діти нереалізованого комунізму повернувші собі владу в Україні, раді здати Москві звання Героя України. Та це звісно ж для Кремля замало. З часом він вимагатиме від підросійців не лиш зняття звань Героїв з усіх, хто боровся за Українську державність, а й визнання їх злочинцями, як це було в СССР та Царській Росії. З іншого боку це не може бути новиною у зниклій українській державності. Де тільки обставини незалежні від українців заважають підросійцям миттєво розправитись з українською Україною.


Скасування звання Героя України Бандері затяглось майже на цілий рік з часу приходу до влади Януковича. Вже на першій зустрічі з Медвєдєвом він обіцяв «розібратись з цим питанням». Московська захланність вимагаюча від влади Януковича розплатитись за все що їм не додали помаранчеві, отримала у відповідь від Януковича хоч це затягування зі скасуванням звання Героя Бандері за не скинуту, а підняту ціну на газ, віддану частину атомної енергетики та інше. А Кремль ультиматумів по Бандері й не ставив – в нього є інша частина п’ятої колони у вигляді КПУ та всяких організацій, які постійно політично нападатимуть на «бандерівців», підтримуючи актуальність антинаціоналістичної теми доки не підоспіє момент.

2011 рік розпочався для населення України з «приємних реформ» від влади. З 1 січня влада збільшила податок на прибуток, тарифи на всі комунальні послуги у 2 рази, підняла пенсійний вік та планує збільшити тривалість робочого тижня чого не робить Росія. І тільки по Бандері підросійці взяли приклад та вирішили щоб звання Героя в нього не було. Чому? Звісно влада знала що навіть з обіцянкою скасувати це звання облради і міські ради Західної України та деякі опозиційні сили почнуть активно виступати проти, приділяючи цьому багато уваги. Нескасоване для Медвєдєва звання Героя в Бандери пригодились Януковичу сьогодні для відвертання уваги від «покращення життя». Що разом з гучними арештами і затриманнями міністрів та посадовців помаранчевого уряду має заполонити ефіри телеканалів.

Важливість мас-медійного ефекту знехтувала законністю скасування Указу. Замісь підписання президентського указу, скасовуючого попередній указ про присвоєння, на президентському сайті просто розмістили повідомлення про згоду з рішенням донецького суду та вилучили сам текст указу про присвоєння звання Героя Степанові Бандері:

Рішенням суду президентський указ «Про присвоєння С.Бандері звання Герой України» скасовано

Постановою Донецького окружного адміністративного суду від 2 квітня 2010 року був задоволений позов громадянина Оленцевича Володимира Едуардовича до Президента України В.Ющенко, третя особа – Бандера Степан, про визнання незаконним та скасування Указу Президента України від 20 січня 2010 року №46 "Про присвоєння С.Бандері звання Герой України" . Указ скасовано.
Ухвалою Донецького апеляційного адміністративного суду від 23 червня 2010 року постанову Донецького окружного адміністративного суду від 2 квітня 2010 року залишено без змін. Рішення набуло законної сили. Указ скасовано.
На постанову суду апеляційної інстанції подано низку касаційних скарг до Вищого адміністративного суду України.
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 46/2010:
 Мабуть Янукович не хоче посилатись на сумнівне рішення донецького суду, який створив прецедент скасовування президентських указів. Тому в загальній базі законодавства і відповідно в силі державне звання Героя для Бандери залишається й надалі:



Указ Ющенка з присвоєнням звання Героя набув чинності з дня опублікування в офіційних віснику Президента та інших і діє доки не скасований таким ж публікуванням указу чи постанови Верховної Ради про скасування.

У всякому разі дозвіл на вилучення тексту указу Януковичем свідчить, що не саме дурнувате рішення донецького суду про неможливість Бандері носіння звання Героя через те, що він відвоюваший Україні тризуб, синьо-жовтий прапор(гімн вже змінили), не є громадянином України зупинило підписання указу зі скасуванням. Виявилось що за бажанням донецького суду і не запереченням влади кожен народжений в Західній Україні до 1945р може бути визнаним негромадянином України. І не тільки пильний погляд Москви не дозволив опротестувати, а й сама влада непроти забути про існування галицьких українців до виборів, коли їх треба малювати вурдалаками і нікчемним бидлом для свого «донецького» електорату.

Занадто довго українці вдовольняються непризнаною офіційно народною славою Бандери. Нелегітимність Бандери в державі, де проживають українці, сприяє втраті прикладу боротьби і героїзму боротьби для нащадків. Прийдешні покоління починають забувати скільки життів покладено за Незалежність Української Нації. Пам'ять бережеться хіба що на спротиві ганьбленню української нації. Сила Бандери настільки велика, що його неможливо позбавити офіційного статусу – коли влада публічно знімає з нього звання Героя, з часом щоб справитись з опором їй доведеться офіційно його називати злочинцем. Для українців це означає одне – це не Бандера втрачає легітимність, а влада, яка в такому разі явно не від українського народу.

Недопускання і викидання «бандерівського» з офіційного статусу буде постійним доки існуватиме переважаючий числом «східняцький виборець» та московське замовлення на імперський вид, де український народ має бути вічно неправим у прагненні самостійності по всій історії. Лиш трапиться нагода і політики від сходу продадуть Кремлю і назву Україна і прапор, вдовольнившись радянськими переробленими подібно до «союзного государства Белорусия». І навіть якщо Кремль тимчасово не купуватиме, то політики «сходу України» залюбки набиватимуть рейтинг в очах своїх виборців на атиукраїнських випадах.

17 січня 2010р.
Відзначити цю статтю :

+ коментарів + 2 коментарів

Анонім
14 червня 2011 р. о 20:07

Zapomniałeś, szanowny, że deheroizacji Bandery i Szuchewycza zażądał również Parlament Europejski.

16 червня 2011 р. о 22:52

/14 червня 2011 р. 20:07

Анонім сказав...
Zapomniałeś, szanowny, że deheroizacji Bandery i Szuchewycza zażądał również Parlament Europejski./

Правду бажанням Єпропейського Союзу не знищити. Для українців вони Герої. Ніякі політичні ігри і види Європи цього не змінять.

Дописати коментар

Дотримуйтесь етичних норм спілкування.

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2012-2013. Коментар - All Rights Reserved
Base Template created by Creating Website
Modify design Taras Savchuk