ОСТАННІ НОВИНИ:

В'єтнамські свині Ющенка

2 грудня 2009 р.


Почувши по загальнонаціональних новинах, як Ющенко перелічує своїх "домашніх тварин", спочатку здалось, що це Президент пожартувати вирішив. Але коли перелік свійської тварини, розпочатий з "у мене є корова Уля, тримаю свиней, багато в'єтнамських свиней, вони я вам скажу розмножуються як коти" продовжився "є качки"-наступив шок. Президент виявися фермером. І це за якого ми стояли на Майдані? По різному бачили люди і він сам його Президентсво. Витрачати час на утримання свійської тварини, коли народу тяжко, в країні розруха-це занадто.

Поїти корову, свиней, готувати їжу для качок необхідно мінімум три рази на день. Допустимо, що в мільйонера Ющенка автоматизована подача води. Проте навряд чи кормить і вичищає з під значної кількості "домашніх тварин" перша леді країни. Доведеться йому займатись самому. Інший варіант-слуги. За котрими також потрібно дивтись і давати розпорядження. Фермерство чи підсобне господарство у найрозвинутіших країнах забирає багато часу.

Для чого свійська тварина Президенту? Люди тримають худобу і різну птицю щоб зекономити на мясі. В Ющенка грошей вистачає. Чого ж йому бракує?

Державної совісті і відчуття відповідальності за країну. Розповсюдивши по Україні абсурдну наглу брехню про виконання 10 кроків, вдаючи з себе рятівника нації, Ющенкові приємніше обходити свійську тварину, ніж більше і більше працювати для громадян. Соромно зватись патріотом, годуючи свинок, поки люди собі прожитку шукають. Бо цим займається не дядько без влади, а начебто Президент. Краще б Ющенко не зізнавався. Усім сорому менше було б.

Сільське життя не складне по змісту, але важке за працею. Увечері в старовину і тепер газди сходились поговорити про політику. Йшли до магазину чи староства, посидіти на лавці, закурити і висловити свою думку з приводу різних справ, в тому числі і політики. Ющенко, перший хто їздить висловлювати обурення політикою до Києва. Президентсво дало йому таку можливість і він нею користується. Безліч візитів у закордонні країни, тисячі вітань, співчуттів, як від жодного Президента, не поширолось по посольствам Світу. Це і є найбільші результати Президента Ющенка.

Він хоче на другий термін. Звичайно, хоббі що зветься "президенство" для селянина-мрія. Тільки люди обирають Президентів для вирішення їх проблем, а не для забезпечення місця будь-кому пожалітись на загальнонаціональних каналах то на одне, то на інше. І ми не сліпі. Були, коли вірили що Ющенко займатиметься зовсім інши чим роведенням свійських тварин. Президенту робочий день не нормують. Та після цього випадку в Україні здалось би. Дурити нас "Тарасиків", що кіт у лісі два дні живий і одночасно просити може хто подарує такого самого-два термінм бездіяльності нам не треба.

Якось на прорамі Велика Політика Ющенко сказав, що він самодостатня людина і не варто турбуватись, де він буде після виборів Президента. Сімя Романових з ним би не погодилась. Віддаючи країну в руїні царського правління, зрікаючись влади на користь Тимчасового Уряду Росії, Цар з сімєю і собі думав переконатись і правоті підгодовоючи лебедів на власному озері. Ющенка "розстрілляють" після виборів як символ помаранчевої влади, якщо не встигне вслід за родичам передекларувати майно на закордон. "Самодостатність"-це самовпевненість людини, що не зрозуміла, яку посаду він займає. І кого потім назвуть "вєтнамськими свинями" на плакатах.
Відзначити цю статтю :

Дописати коментар

Дотримуйтесь етичних норм спілкування.

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2012-2013. Коментар - All Rights Reserved
Base Template created by Creating Website
Modify design Taras Savchuk